понеділок, 26 січня 2015 р.

Рефлексія. Модуль 2



Цей модуль допоміг мені проаналізувати переваги використання методу проектів у навчальному процесі, зокрема, порівняно з традиційним навчанням, проектні технології розвивають у майбутніх учителів пошуково-дослідницькі, технологічні й інформаційні компетенції, формують креативність, стимулюють інтелектуальну активність, розвивають комунікативні вміння, допомагають формувати міжпредметні зв'язки, вчать використовувати інформаційно-телекомунікаційні технології під час вивчення дисциплін мистецького циклу, допомагають оволодіти навичками роботи в групі та формують соціальну мобільність. Крім того, метод проектів підвищує мотивацію студентів, оскільки вивчення мистецьких дисциплін має на меті створення кінцевого продукту діяльності.
Цікавим і корисним при опануванні Модуля 2 виявилися систематизація власних знань про метод навчальних проектів, а також створення публікації для ознайомлення з навчальними проектами.

2 коментарі:

  1. Добре, але перша рефлексія мені здалася кращою.
    Ця рефлексія містить в основному перелік зробленого на тренінгу, а не роздуми щодо власного навчання. Намагайтесь записувати у блозі свої думки та враження від навчання за відповідним модулем. Бажаю успіхів.

    ВідповістиВидалити